After work Göteborg

aw med romprovning
After work Göteborg med romprovning

Kom på en after work Göteborg med romprovning, träffa vänner och bekanta, arbetskamrater och nya bekantskaper på din after work. Den växande trenden gör att vi kan erbjuda lite annat och det blir enkelt att överraska dina arbetskamrater och vänner på en after work med romprovning som inriktning.

Hänger ni kanske på samma krog varje after work och behöver en ny spännande kick-start att tala om? Har ni några whiskeyälskare som kanske behöver nya samtalsämnen eller ölsmakare som skulle kunna njuta en rom?

After work Göteborg med romprovning

Du får en föreläsning och after work i Göteborg med romprovning av 5 sorters rom,  grundläggande information om romens historia och bakgrund, skörd och framställning, fermentering och destillering samt lagring. Vi arbetar direkt med dina smaker och dofter och beskriver din upplevelse med ledning av en kunnig romprovare.

Romprovningen kommer ta plats i en av göteborgs äldre restauranger etablerad redan 1884 i närheten av järntorget. Vi kommer befinna oss i ett slutet sällskap i vår vin- eller romkällare, om vi får föredra det namnet, där vi doftar genom en guidad provning lyssnar på våra beskrivningar och upplevelser tillsammans.

Lär dig dricka rom

Vi går igenom hur man bedömmer sötman i en romdryck och lär oss svinga glaset för att se skillnader på romen i glaset. Vi ser på färg och doft i en blandning mellan sorterna.

Vår after work Göteborg smakar vi av romen från vänster till höger och ser på varje rom och hur den smakar i munnen. Känner av och identifierar smaker i drycken. Det är ofta man känner olika smaker och inte alltid doft och smak går hand-i-hand.

Vad: AW med romprovning i Göteborg. 

När: Fredagar efter jobbet kl.17 för att avsluta arbetsveckan en dryg timme.

Vem: 10-16 personer som du bokar via våra romprovningar på billetto.se.

Var: Restaurang LePub, Nordhemsgatan 22-25, nära järntorget med buss och spåvagn.

Du kommer tillsammans med dina vänner uppleva någonting nytt och kunna utvecklas i denna nya smakupplevelse. Fortsätta er vanliga AW tillsammans och bli lite mer kunniga inom just rom och romprovning.

Visst du förresten att vi har Christoffer Columbus att tacka för att han tog med sig sockerrören till Karibien 1493 på sin andra resa i sitt sökande efter indien.