After work med rom


after work, rom / lördag, juni 29th, 2019

Visst hade det varit spännande att komma på en after work med romprovning. Möjligheten finns nu i Göteborg och vi erbjuder romprovning för nyfikna. För dig som bara hört talas om rom och kanske tycker om att dricka Whisky är rom en annan god alkoholdryck med annan bakgrund. Vi föreläser om rom och ger en grundläggande förståelse för att du ska kunna få en ny upplevelse.

Rom dricker man oftast i drinkar men vi tar romen in i finrummet där vi doftar, smakar och sippar drycken. Tillsammans med förståelsen av hur den uppkom och bakgrunden med historia. Vi talar om en resa från Kanarieöarna till Karibien och tillbaka. Med passagerare som Christoffer Columbus och många andra historiska inslag bjuder vi ditt sällskap på romprovning och en fantastisk historia.

After work och romprovning

En after work med ny inriktning låter vi dig och ditt sällskap vara med på en resa. Vi sätter i vår kabyss och känner nya dofter, smaker och upplever en dryck på ett nytt sätt. Tänk dig dofter av ananas, lakrits, banan, rök, ekfat med mera. Resan tillsammans med after work och romprovning gör att vi kan vara fria i vår föreläsning och bolla era upplevelse med vad ni doftar och känner i drycken. Utvecklas i nya möten och känn dig hemma i en ny upplevelse.