After Work med romprovning


after work, rom / söndag, september 15th, 2019

Många nyfikna hör av sig för att uppleva vår after work Göteborg för en upplevelse med någonting nytt efter jobbet. Vi kan arrangera en romprovning vilken dag i veckan som helst även om fredagar är mest populärt.

After work innebär för oss att ni bokar en dag efter jobbet där ni kan samlas hos oss och träffas ”after work” helt enkelt. NI kommer i samlad trupp och tar med er en extra tröja eller lånar en av våra filtar för att slå er ned i vinkällaren. Det är lite kallt eftersom vikten av temperaturen på vinet ska ligga så konstakt som möjligt. Vi stänger ned kylanläggningen innan ni kommer in i lokalen och det kommer vara behagligt ändå att ses och det finns varma filtar att värma sig med om man tycker det är kallt.

Ishus med gamla anor

Våra kunder blir ofta överraskade när vi möter upp vid vinkällaren på Le Pub. Stämningen och platsen i sig har en historia över hundra år tillbaka. Det gamla ishuset ligger på nordhemsgatan 22-24 och har varit förvaringshus för is då man transporterade isen till Göteborgs hamn.

Tända ljus påverkar stämningen och det blir mysigt att sitta och värma sig med en stark rom när vi startar vår romprovning. Planeringen är att vi föreläser om romens historia och berättar om sockerrören, skörd, fermentering, destillering och mer. Vi kommer förmodligen att nämna några anekdoter om Christoffer Columbus och Amiral Edward Vernon.

After work Göteborg

När vi hittar rätt i era tankar och nyfikenhet väcker det ofta frågor och funderingar. Mötet kommer bli roligare när ni medverkar och ställer frågor. En lyckad träff med vår romprovning kan sluta med att ni faktiskt lärt er någonting nytt. Vi kanske väcker intresset hos er för något nytt.

Att uppleva doft och smak är något speciellt i en ny miljö. Vi erfar flera nöjda besökare som återkommit och tycker vi har ett spännande ämne.