AW Göteborg med romprovning


after work, göteborg, romprovning / tisdag, oktober 8th, 2019

Veckans kanske bästa tid att fira sin sista timme på veckans slit gör man med AW Göteborg. Det kryllar av härliga platser för after work Göteborg men har ni verkligen fått njuta av en upplevelse ni inte tidigare haft. Många går ofta till samma ställe, från samma arbetsplats och man hänger med samma folk som man gör på jobbet. För oss är det att man hänger kvar i arbetsplatsens kultur även på efterfesten.

Efterfest med AW Göteborg

Vi erbjuder en stunds avslappning och fokus på att lära sig någon nytt och spännande. Tänk att du får komma på en planerad aw där någon annan sköter tillställningen och leder in till kunskap och låter dig njuta av doft och smak. Det är precis detta vi gör och tycker det är värt att uppleva på ett nytt sätt.

aw med romprovning

Många på en och samma arbetsplats längtar kanske bara till veckans AW Göteborg för att slappa med arbetskamraterna. Vi tror att de flesta vill ha ombyte men är för inriktade på att hänga med samma folk. Att sticka ut och ta dig för någonting nytt ska vara spännande och överraskande.

Överraska dina arbetskamrater

Boka in en AW Göteborg utan att någon vet eller bara dra iväg arbetskamraterna på en romprovning som de inte tidigare hade anat. Vi erbjuder en upplevelse som är mycket positiv och det är även omvändande för whiskeyälskare som kommer gilla komplexiteten och den spännande historien. Rom har funnits sedan piraternas etablering på 1600-talet och det fins en del anekdoter att berätta.