Fars dag upplevelse


fars dag, presentkort, rom / torsdag, november 7th, 2019

Fars dag på söndag! De flesta idéer om presenter och överraskningar har redan inhandlats i åratal men nu är idéerna slut. Kanske inte riktigt men med tanke på att din är en pappa som har allt? Glöm slipsen, strumporna eller rakvattnet

Nu kan du överraska din far med ett presentkort på romprovning! En upplevelse på fars dag som förmodligen kan vara den mest uppskattade presenten. Ett presentkort är förmodligen inte en överraskning, som är förväntad, men visst skulle du tycka om att se minen.

Häng med på en upplevelse med doft och smak tillbaka i tiden där vi möter Christoffer Columbus och pratar om romens olika stilar. Vi erbjuder en föreläsning som passar en fars dag kanske mer än någonting annat. Investera i en ny kunskap och låt din present bli ett intresse för framtiden.

Intresse för framtiden

Att dricka rom är trendernas trend. Det har börjat slå igenom som större intresse än whiskey och flera kännare av whiskey intresserar sig för våra romprovningar. Sedna flera år ser vi en stigande trend. Ser man på systembolagets sortiment växer det uppåt med mer och mer rom i hyllorna.

En romprovning går till så att du får ett presentkort på en föreläsning om romens historia och tillkomst, fermentering, destillering och lagring. Du får 5 sorters rom att smaka. Vi går igenom de olika produktionssorterna av rom. Ger en föreläsningen på ca 45 minuter och sedan gör vi tillsammans en romprovning. Vi delar med oss av smaker och dofter och hur du kanske bäst får en bra upplevelse.

Fars dag med romprovning

Att köpa en present till fars dag är en svår uppgift. Speciellt om du har en pappa som redan har allt. Kommer du med en flaska rom och ett presentkort kanske du inte är helt överväldigande, när han gillar annat. Vi tror dock att han kommer bli positivt överraskad efter föreläsningen med smaker och dofter av destillatet. Vi har sett att det skapar en nyfikenhet och att det finns ett växande intresse.

inte är helt överväldigande när han gillar annat men en sak är ganska säker. Han kommer förmodligen bli positivt överraskad efter föreläsningen med smaker och dofter av destillatet. Vi har sett att det skapar en nyfikenhet och att det finns ett växande intresse.

Romen är en växande kunskap som skapar nyfikenhet och blir ett samtalsämne på arbetet, tennisklubben, i baren eller hemma med frugan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *