Företagsevent med upplevelse


företagsevent, rom / fredag, november 29th, 2019

Slutet på året och det är dags att samla styrelsen för årets företagsevent. Dra ihop medarbetarna och dela på lite av årets vinst. Kanske har du en förening eller innebandylag som ska ha årets styrelsemöte. Det är kanske dags att tänka nytt och överraska för nya idéer och hitta på någonting oväntat.

En romprovning med oss är kanske det absolut roligaste alternativet där vi arrangerar mötet i egen lokal, en vinkällare i centrala Göteborg. Vi sätter ihop en romprovning för nyfikna och planerar kvällens middag tillsammans med er.

Romprovning som företagsevent

Med tanke på alla förfrågningar vi får har vi gjort slag i saken och håller mer än gärna organiserade romprovningar med mindre grupper, uppemot 16 personer. Att möjliggöra ett halt företagsevent med en röd tråd är såklart det roligast. Där kan vi vara behjälpliga med planering och idéer för att tillgodose behovet.

Planeringen för ett event kan se ut på flera olika sätt. Vi har redan idag arrangerat grupper med behov att ha ett möte på mellan 30-60 minuter. Forstättningsvis påbörjar vi sedan en romprovning där vi doftar och smakar på fem sorters rom med föreläsning. Det är en upplevelse att lära sig någonting nytt i gom och näsa.

Upplevelse och föreläsning

Föreläsningen innehåller en resa från 1493 då Christoffer Columbus tog med sig sockerrörssticklingar till Hispaniola. Vi talar om sockerrör, fermentering och destillering av rom. När vi slutligen ger vi en smakupplevelse med olika produktionssorter av romen. Ni får möta smaker från de eleganta fransmännen, de spretiga britterna och mjuka spanjorer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *