Kick-off med romprovning


företagsevent, kick-off, romprovning / lördag, januari 18th, 2020

Nystart på året och många vill göra en omstart med kick-off. Årsbokslut, nystart med gänget, säljmötet för året och det är verkligen dags att satsa på nya resultat. Många företag efterfrågar en ny upplevelse för att starta om det nya året och satsa järnet med medarbetarna. En romprovning sitter perfekt som ett företagsevent med ny inspiration.

En romprovning med kick-off eller en kick-off med romprovning är lite upp till er. Vi kan skapa ett företagsevent med mötestider och mat, kaffe med mera under en större del av dagen eller bara eftermiddag. I vinkällaren på restaurangen erbjuder vi romprovning som avslut på dagen då vi även hjälper er och planerar dagen med nytändning.

Nystart på året med kick-off

Det är kul att anpassa vår verksamhet till lokala företag. Det kan bli riktigt roligt att göra någonting i ny regi. Som eventskapare planerar vi er dag och erbjuder både mötesplanering, kaffepaus, lunch, middag och avslut med en romprovning. Våra lokaler finns i centrala Göteborg, närmare bestämt i vinkällaren ett stenkast från Järntorget på Restaurang Le Pub.

Vår vinkällare med mysfaktor 8/10 kommer omsluta ert sällskap med historia och en berättelse om rom. Vi reser med Christoffer Columbus från Kanarieöarna till Västindien och får smaka på Brittisk rom med sting. Spansk rom med sötma och fransk rom med torr fruktig arom. Vi presenterar en föreläsning som avslut på dagen och upplever smaker och dofter tillsammans med er.

Hör av dig för en kick-off så planerar vi kommande vår med en blandad dag som passar er och gynnar er inför årets utmaningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *