Rom online från Rombo


online, rom / fredag, november 15th, 2019

Tankarna har länge gått till Danmark för att kunna beställa någonting nytt. Då tänker vi utöver befintligt sortiment av rom på systembolaget. Såklart vänder vi oss till grannen över sundet på västra sidan av Sverige. I Danmark hittar vi flera aktörer som erbjuder bra sortiment av rom online.

Vi ville dela med oss av vår upplevelse om att beställa rom på nätet och påvisa hur enkelt det är. Sortimentet på Rombo är enormt i jämförelse med systembolagets ordinarie sortiment. Vi tittade på en fransk rhum agricole för att se vad som fanns. Vi fann rom från bland annat Guadeloupe, Martinique och Marie Galante. Tre större producenter av den franska romen som vi tycker är spännande.

För att köpa rom online krävs egentligen bara tillräcklig nyfikenhet och ett betalkort. Det är så enkelt att det inte ens behöver en instruktion utan helt enkelt – välj produkt, lägg i varukorg, betala med kort och ange adressen du önskar leverans till.

Enkelt att handla rom online

Tanken har kittlat oss i flera år och det har funnits tillfällen då vi istället handlat på resor utomlands istället för en enkel köptripp till Danmark. Vi har även varit i Danmark på Rombo och handlat ett flertal gånger. Att handla rom online är så enkelt att det egentligen bara handlar om att veta vad du vill köpa. Erfarenheten gör att du har er koll på vad du vill köpa men ett besök till rombo kan även avgöra hur du väljer.

Sortiment är spännande och såklart, när Pelle är på plats får vi all hjälp som behövs samt provsmakning på det vi önskar. En kunnigare person kan vi inte begära och det bli bra rådgivning kring vilka sorter kan man välja för att stegra en upplevelse med romprovning.

Dyra priser med svensk krona

Den svenska kronan gör det kanske helt oacceptabelt att köpa rom online. Vi vill ändå guida dig att göra ett försök och se på möjligheterna. Sedan ett tag har det tagit musten ur svenskarna som vill handla online när danska kronan kostar oss 50% mer. Det som lockar att handla är såklart nya upplevelser och möjligheter. Nya sorter med mera.

Beställning online

Vår beställning gjordes på en helgdag då vi fann tid att sitta och reka med vad vi villa beställa. Vi hittade vad vi sökte och genomförde enkelt köpet med ett betalkort. Flaskorna val väl paketerade med bubbelplats. Dessutom i kartongfack som säkerställde en säker frakt. Att vi beställde 6 stycken produkter vilket säkerligen gjorde paketeringen enklare.

Leveransen tog 48 timmar tills vi kunde hämta ut romen i vår närbutik. För att jämföra anger systembolaget 8 dygn innan man får en leverans, det går dock snabbare än så ibland inom Sveriges gränser.

Artikeln är absolut inte inriktad som en annons. Den är helt skriven för att hjälpa dig att hitta nya smaker och dofter för nya upplevelser med till gänglig rom online.

One Reply to “Rom online från Rombo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *