Romprovning hemma


hemma, rom, romprovning, romprovning hemma / söndag, april 7th, 2019

Att hålla en romprovningar grundar sig egentligen bara på erfarenhet och kunskap. Oavsett var vi befinner oss finns det med stor säkerhet en möjlighet att dela med oss av detta. Det är enklare att flytta på en person än 10 andra och vi tycker om att vara anpassningsbara så långt det går.

Våra romprovningar har utförts på olika sätt på ställen som barer, restauranger, hyrda lokaler där vi huserat och skapa en skön stämning. Vi har sysslat med verksamheten i flera år och det har utvecklat vår tanke om hur det ska gå till, hur vi kan göra det ännu mer tillgängligt. Vi har under en längre tid utvecklat ett koncept där vi kommer hem till dig och genomför en provning i ditt sällskap på plats. Fördelen med det är att ni är bekväma hemma och vi kommer till er.

Vår erfarenhet är att det är enkelt att genomföra och flytta på oss samtidigt som ni får vara hemma i köket med era vänner och trivas som vanligt. Våra provningar genomförs med minst 5 personer, vilket blir lite intimt men ändå nära för att frågor ska kunna ställas och svar ska kunna ges.

Provning hemma

Vid flera tillfällen har vi haft förfrågning om romprovning hemma med mat av olika slag. Det kan vara provning med ost, Tapas, glass eller varför inte en romprovning med choklad. i har samarbeten med flera individuella experter som kommer med på provning för att göra det och det är roligt att kunna erbjuda detta.

Catering för romprovning hemma

För att genomföra en provning hemma löser vi catering för det extra om det behövs. Det kanske blir en helkväll med mat och dryck för att hantera både avec, vin, mat och dessert. Vad sägs om en fyrarätters tillställning med dryck till det hela.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor som vi kan fundera på och lösa.