Romprovning online


romprovning, romprovning online / fredag, april 24th, 2020

En romprovning online är en dröm för oss att arrangera men det är ointe lätt att be alla våra romprovare att handla in rom för nära på 1000 kronor flaskan. vi hade även tänkt att lösa det med mindre flaskor men det går inte på grund av lagar och regler kring alkoholservering i Sverige och de regelverks som finns.

Såklart letar vi nya möjligheter där vi kanske kan samla ihop mindre grupper för att delta i en romprovning online och skapa rätt förutsättningar att arrangera detta. I samtal med flera intresserade kanske vi får till detta om ni ger oss lite tid.

Romprovning online

Möjligheterna är som sagt begränsade men ungefär såhär hade vi kunnat tänka oss att göra. Med hjälp av våra kunder kan vi arrangera mindre grupper där ni ses och möts i en avgränsad miljö med rätt avstånd, efter alla regler från folkhälsomyndigheten. I små grupper kan man redan känna varandra och har en idé om gemensam respekt för den situation vi redan befinner oss i.

Vi söker absolut respekt för att ingen ska bli sjuk eller smittad och dessutom inte påverkad av att träffa andra.

Alla får vara med

Det roligaste med en romprovning online är att alla får va med. Man kan vara med om man bara har en uppkoppling och ok hastighet för att vara med i videosamtal. Vi skulle nog föredra att använda vår facebook grupp där vi kan köra i grupper för genomgång, föreläsning och instruktioner.

Vi provar vanligtvis romen i en ordning som tilltalar de medverkande i en följd. Den alkoholstarka sist och den torra en bit in bland de söta. Vi vill alltid skapa en upplevelse för att prova på ett spännande sätt. Vi doftar, bedömer sötma, smakar av och tycker till. Det är väldigt enkelt med en romprovning men det är dock en speciell upplevelse, även om du varit med tidigare. En romprovning online är någonting nytt och vi hoppas verkligen kunna erbjuda er detta inför sommaren.

När alla har varsin rom i varje glas av de fem vi brukar köra. Vi har en genomgång av doften i glaset och hur du på bästa sätt kommer fram till hur du doftar bäst. Vi ser på gardinerna inuti glaset för attbedöma sötman i drycken och vi smakar av romen med ännu en avvägning om smaker och aromer.

Vill du ta med ditt gäng hör du av dig till info@romprovning.nu. Vi hoppas kunna ordna med en romprovning online med dig och flera andra. Det svåra är kanske att samsas om en datum och tid men det brukar lösa sig.

2 Replies to “Romprovning online”

  1. Hej!

    Har ni kommit vidare gällande att köra Romprovning online? Vi har ett gäng i Nyköping som gärna skulle testa eller möjlighet att ge presentkort på romprovning online!

    Ser fram emot återkoppling och ha en bra dag!

    Vänligen Tina

    1. Hej Tina, vi skulle tycka det vore kul men ser ändå att närvaron i rummet är viktigare än att genomföra det på något nytt sätt. Vi ser fram emot att träffa våra kunder när situationen lättar och tycker vi tar vårt ansvar i att tillfälligt stängs ned för att skydda våra kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *